MEG, EN THERESE


I dette foraet er jeg først og fremst en svært matglad person, som gjør mitt beste for å kompensere for det med litt mosjon. Jeg var mer politisk aktiv i min ungdom enn sportslig, så det betaler jeg litt for nå.
Jeg er nok naturlig lat, men forhåpentligvis intelligent nok til å trosse nettopp det!

Jeg har 34 vintre bak meg, samboer og en sønn på 7 år. Jeg har tapt & vunnet i livet, erfart og lært. Jeg er ikke sterk på tro, men liker å leve etter kardemommelovens " ellers skal du være snill og grei!" Jeg tror på mennesker og leter heller etter det positive fremfor det negative. Å være tilstede i møte med mennesker er en viktig verdi for meg.

Jeg jobber som finansrådgiver i bedriftsmarkedet. På fritiden, når jeg ikke lager mat, liker jeg å lese, se en god film, sosialisere, ta en skitur eller en løpetur.
Jeg har ett snev av støv på hjernen, og synes interiør er gøy.

Ofte sett i hettegenser, men kan være dame også.


Jeg har ekstremt godt sovehjerte, så mitt favorittsitat kommer fra Milan Kundera:
"Sleeping is not the opposite of life, sleeping is life and life is a dream"

Kontaktinformasjon:
Mail: theresejohnsen@hotmail.com
Mob: 47 90 68 97

4 kommentarer:

 1. Hei Therese:)
  har lest bloggen din nå i 2 uker, veldig spennende og du har gitt meg ny inspirasjon i matlaging! Jeg er selv snart 25år jobber i butikk og esker å lage mat til meg og min kjære å såklart familie og venner, det gir så mye når du ser at folk liker maten og slapper av å hygger seg:) Ble veldig grepet av det du har skrevet om din far, og veldig lei meg for at han forlot dere så alt for tifdlig, men for et nydelig dikt som stod der, må han hvile i fred!
  Håper du har en nydelig helg, jeg bor selv på Stord på vestlandet, og vi har strålende sol så må ut en tur nå å nyte det, håper på flere spennende oppskrifter og inspirasjon:)

  Mvh Marte Antonesen (marte.antonesen@gmail.com)

  SvarSlett
 2. Hei Marte!
  For en utrolig koselig og varm tilbakemelding, tusen takk for det! ♥
  Denne bloggen er på mange måter en hyllest til pappa som lærte meg så mye om mat, matkultur og mennesker, du er den første som bemerker nettopp det. :o)
  Diktet var det pappa som skrev til sin far, som også døde alt for tidlig. ♥
  Her i Nittedal har vi hatt en strålende vinterdag badet i sol. Etter noen timer i slalombakken sitter vi nå mette og fornøyde tilbake i godt selskap...fortsettelse følger!
  Kos deg videre inn i helgen Marte, mye godt kommer ut av god mat ;)
  klem fra Therese

  SvarSlett
 3. Heisann, fant bloggen din ved en tilfeldighet og nå ligger du i mine favoritter sammen med en haug med andre matblogger:)) Jeg er ei dame på 47 som bare blir mer og mer glad i å lage mat nå som ungene er ute av huset og jeg har bedre tid til å teste nye ting. Det er som regel mine venner som er testpersoner, elsker å samle folk og dekke bord å lage god mat. Det var mye fristelser her og skal garantert prøve flere av de! Ser du har tilknytning til landets deiligste sommerøy, Hvasser:)) Der har jeg feriert i alle ferier og kommer til å fortsette. Og så er vi jo så heldige å ha flotte spisesteder + deilige bakerier der ute som virkelig er verdt et besøk (blir ikke med ett besøk for min del, men....)
  Takk for fin lesing!
  Marie

  SvarSlett
 4. Hei Marie!

  Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
  For øyeblikket er det lite blogging på meg, fokuset er rettet mer mot trening og sunt kosthold... Litt for glad i mat kan man si ;)
  Men jeg kommer sterkere tilbake, i mellomtiden håper jeg at det som allerede ligger her kan være til inspirasjon!
  Så gøy at du også er på Hvasser!!! Jeg er født og oppvokst i det røde huset i Hasselbakken/Tommybakken, og kjøpte hytte rett bak der i fjor høst. Havbakeriet besøkte vi hver dag i sommer, fiskebutikken elsker jeg og ikke minst har vi godt serveringstilbud på denne lille øya!
  Igjen takk for at du la igjen en melding!!!
  Therese

  SvarSlett